Bovenstaande vind ik in deze tijd met alle Corona perikelen een goede aangelegenheid om hier eens bij stil te staan.  Want wat doet dit met ons? Ik vraag mij bv af of we bespaart blijven tegen dit nare virus, wat ik toch wel een onzichtbare vijand noem.

Dit neemt bij voorbeeld een stukje angst en onzekerheid mee.  Maar ook voor iedereen die nu thuis zit, raakt zo langzamerhand toch in een isolement. Dit kan bijvoorbeeld verdriet of piekeren met zich meebrengen.

Want wanneer kan en mag ik weer mijn gewone alledaagse dingen doen, ik wou dat ik het antwoord voor je had.

Maar even buiten Corona om, kan dit ook lichamelijke klachten met zich meebrengen. Vermoeidheid( je kunt het je bijna niet voorstellen) maar toch put dit je ook al uit. Ritme is erg belangrijk voor mensen. Hoofdpijn door gebrek aan beweging en frisse lucht, en zo kunnen we nog wel even door gaan. Probeer daarom ook elke dag actief te blijven, sta op tijd op en wandel, of sport regelmatig een stukje .

Categorie├źn: Algemeen