Ik ben Wilco van der Stoop, gespecialiseerd in acupunctuur, bij pijn en stress gerelateerde klachten. Ik geloof dat we veel meer invloed hebben op onze gezondheid en ons geluk dan we denken door te leven zoals jij dat wilt! Door te luisteren naar je lichaam en je gevoel kan ook jij een gelukkig en gezond leven leiden. 

Sinds 2012 gediplomeerd, maar nooit uitgeleerd

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd Acupuncturist, maar uitgeleerd ben ik nooit. Daarom school ik mij constant bij.

Dr. Tan: binnen 1 minuut verlichting

Sinds 3 jaar ben ik gespecialiseerd in pijn bestrijding met Global Balance van dr. Tan. Dit houdt vaak in dat mensen al binnen een minuut verlichting voelen van hun klachten. Met deze behandelmethode pak ik problematiek aan zoals verminderd immuunsysteem, migraine, buikklachten, rugpijn, opvliegers en depressies. En ook  klachten die wat minder goed te benoemen zijn.

Dry needling: neuromusculair triggerpoint therapeut

Sinds 2018 ben ik ook gediplomeerd Neuromusculair Triggerpoint Therapeut. Dit is een behandelwijze waarmee je spieren en gewrichten behandeld met of naaldjes of manuele technieken. Veel mensen kennen dit als dry needling.

Het hele lichaam word bekeken als 1 grote keten. Bij wijze van spreken kan een punt in je kuit een kaakklacht veroorzaken.

Deze opleiding heb ik nog aangevuld met een nascholing triggerpoint reset methode waarin veel aandacht voor mind en body.

Klachten

Ik doe er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Voor meer informatie over hoe ik omga met klachten, verwijs ik naar de klachtenprocedure van Zhong conform de Wkkgz.

Ik ben aangesloten bij

Zhong registratienummer 1704670121292