Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zacht tot stevig kneden, strijken het toepassen van fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.

De voordelen op een rij

  • Werkt ontspannend voor lichaam en geest
  • Stimulerend of juist rustgevend voor ons meridiaansysteem
  • Spierspanning neemt af
  • Geeft energie

Bij drukte en stress

Een ontspanningsmassage is rustgevend voor lichaam en geest. Heerlijk als je het druk hebt of erg gespannen bent. Na een massage voelt je je helder en fit. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, wat ook goed is tegen cellulitis. De perfecte manier om bij stress te ontspannen.

Energieboost door ontspanningsmassage

Tijdens de massage wordt de bloedsomloop en de lymfesysteem gestimuleerd.De stofwisseling en de vochthuishouding worden beïnvloed. Het is heel goed mogelijk dat u na de massage veel moet plassen. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe. Na de massage voelt u zich weer fris en ontspannen.