Beste Sportliefhebbers van Tuitjenhorn en omstreken.

Het Seizoen is weer begonnen!  Veel  mensen zijn weer aan het sporten, of zijn net begonnen met trainen. Door deze soms (zware) fysieke arbeid kunnen diverse ongemakken ontstaan die tot vervelende blessures kan leiden.
Is dit te voorkomen?  Het antwoord is nee en ja. Nee omdat sommige blessures niet te vermijden zijn door bv harde teckels met voetbal , maar ook ja….. als een sporter zich periodiek laat behandelen, is zijn lichaam beter bestand tegen blessureleed.

Welke behandel methodes zijn er bij Praktijk Wilco van der Stoop?
– Sportmassage
– Ontspanningsmassage
– Shiatsu
– Triggerpointmassage
– Klassieke Acupunctuur

Door een combinatie van bovenstaande of een op zich zelf staande behandeling kunnen blessures voorkomen worden of tijdig behandeld om verder leed te voorkomen.
Veel voorkomende blessures zijn knieklachten, tennisarm, kuit/bil /hamstring blessures, rugklachten en zo zijn er nog veel klachten die kunnen ontstaan.

Praktijk Wilco van der Stoop is gespecialiseerd in blessures en kan hierdoor veel voor u betekenen.

Wilt u een afspraak maken? U kunt mij bellen op telefoonnummer 06-461 89 915 of 0226-394286 of  via de website www.wilcovanderstoop.nl.

Ik zie u graag in mijn praktijk aan de Manusveert 132 in Tuitjenhorn. Bent u aanvullend verzekerd, veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk uw behandeling.

Wilco van der Stoop
Praktijk voor Acupunctuur en Sportmassage

Categorieën: Algemeen