Ik probeer mij steeds door te ontwikkelen wat betreft het oplossen van problematiek in de vorm van pijn. pijn is voor iedereen anders en kan vele vormen aannemen. als ik een tik op mijn enkels krijg is pijn verklaarbaar, maar wat nu als je altijd klachten hebt maar geen enkele aanwijzing hebt voor je klachten. Bovenstaande is een prachtig uitgebalanceerde Chinese geneeswijze om mensen weer naar genezing te helpen. Hoeveel mensen ik daar al mee geholpen heb is gelukkig al heel veel. U kunt denken aan hoofdpijn, darmklachten, vermoeidheid en Stress. vooral de laatste is een factor dat je het probleem bespreekbaar probeert te maken alvorens de klacht op te willen lossen. Meridiaan Conversie kan er voor zorgen dat u weer helemaal in balans komt. Hoe ik dat doe? met 8 naaldjes in elk distaal ledemaat 2 naaldjes. Het is echt heel fascinerend om te zien hoe mensen daarvan opknappen. Maar ook lokale pijn zoals een spierklacht of bv een frozen shoulder behoren tot die mogelijkheid. Alleen dit behandelen we bv de schouder met de enkel, of visa versa. als de naaldjes geplaatst zijn voelt u de pijn vaak al naar een minuutje wegtrekken, of minder worden. ook let ik goed op uw houding die ook van cruciaal belang is in dit proces

Categorie├źn: Algemeen