Feiten achter hyperventilatie is dat je constant het gevoel hebt dat je te kort lucht hebt, hoog in je adem zit, de buikademhaling vergeet, en daardoor mogelijk ook duizelig wordt, waardoor je minder gaat ondernemen voor het geval het toch misgaat als je ergens bent.

Het verhaal hier achter. Wat is nu het mogelijke probleem als je deze klacht hebt. Dit kan van alles zijn.

In de Acupunctuur wereld staat verdriet als emotie bij de Long, samen met de Dikke Darm gaan zij hier over. Verdriet kan rouw om een geliefde die je verloren bent door overlijden, maar kan ook ontstaan door een relatie die verbroken is, niet naar je zin op het werk.

Als ik kijk naar de vijf elementen, zie het maar als een klok waarin het ene element het volgende element voedt, of zogezegd een duwtje geeft. Als deze problemen kortstondig is, geen probleem, als het langdurig van aard is wel.

Het element ligt zogezegd op zijn gat, met alle gevolgen van dien. Hij kan in het bovengenoemde klokje niet meer het volgende duwtje geven, waardoor ook het volgende element in de verdrukking komt. Al deze elementen hebben ook nog eens een controlerende functie waardoor je volledig uit balans raakt. De oplossing zou bijvoorbeeld kunnen zijn: wat zorgt ervoor dat jij zo uit balans bent?

Ik ga jou de tools geven waardoor dit een plekje mag gaan krijgen, door middel van in eerste instantie ontspanning oefeningen. Samen met jouw wil ik de diepte in om jouw problemen weg te halen, en naar jouw ideale leven te gaan.

Daarna gaan we stap voor stap verder hier aan werken zodat ook jij je leven weer terug op de rails kan krijgen